Cosmetische pedicure

 

              Genieten tot in de toppen van je tenen.

 


SOS foot care
Foot rescue & Treatment plan

Urea en Co-Enzyme Q10 zijn de belangrijke ingrediënten van dit zeer effectieve ProNails Foot Care gamma.
Urea zorg ervoor dat huidcellen extra vocht kunnen absorberen en verbeterd de huid zonder de dermatalogische textuur te schaden. Het vergemakkelijkt ook de absorptie van actieve ingrediënten. Co-Enzyme Q10 verbeterd de elasticiteit van de huid en helpt om ze terug te brengen in haar gezonde staat. Kortom, het perfecte reddingsmiddel voor de voeten.

Natascha's Nagel Salunneke heeft 4 verschillende voetbehandelingen voor u samen gesteld.
Hierdoor kunt u optimaal ontspannen van deze heerlijke voetbehandelingen. Het is een complete verwennerij van uw voeten-onderbenen.

Express pedicure
€25,00
Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit het in model vijlen van de teennagels, nagelriem verzorging, verwijderen van eelt, indien nodig gebruik van een geschikte foam & massage van de voeten-onderbenen.

Express pedicure extra
€35,00
Deze cosmetische voetbehandeling bestaat uit het in model vijlen van de teennagels, nagelriem verzorging, verwijderen van eelt, indien nodig gebruik van een geschikte foam, massage van de voeten-onderbenen en het lakken van de teennagels.

Special Spa Pedicure
€55,00
Deze luxe cosmetisch voetbehandeling bestaat uit een heerlijk warm voetenbadje, het in model vijlen van de teennagels, nagelriem verzorging, het verwijderen van eelt, scrub, indien nodig  gebruik van een geschikte foam, massage van de voeten-onderbenen en het lakken van de teennagels.

Special Spa Pecicure Extra
€65,00
Deze zeer luxe cosmetische voetbehandeling bestaat uit een heerlijk warm voetenbadje, het in model vijlen van de teennagels, nagelriem verzorging, het verwijderen van eelt, scrub, indien nodig gebruik van een geschikte foam, massage van de voeten-onderbenen en het lakken van de teennagels met Sopolish (blijft 6 á 8 weken zitten)

French pedicure (gel op de teennagels blijft 6 á 8 weken zitten)
€35,00

Natuurlijk ontvangt u bij elke voetbehandeling een heerlijk kopje thee, cappiccino, latte macchiato, lungo of in de koude winterdagen een heerlijk kopje warme chocomelk.